לפני שנה וחצי החל צוות משימה של אנשי חינוך בחולון לעבד קוד העירוני , ביוזמת מינהל החינוך בעירייה. הקוד העירוני הינו פרויקט חדשני שהושק בכל בתי הספר בחודש מרץ 2010, במהלך "חודש החינוך" . זוהי אמנה עירונית בין תלמידים, הורים ואנשי החינוך לכבוד הדדי, משמעת, גבולות .
450 תלמידי יסודי, חטיבות ותיכון השתתפו בסדנאות המכינות ובמפגשי החשיפה של הקוד, כנציגי הכתה. הם זכו לחוויית השיתוף והשיחה הבלתי אמצעית סביב שולחנות . והפעם דברו עם עמיתיהם מכל העיר על משמעת וגבולות. התמיכה ביוזמת הקוד היא מקיר אל קיר. הסדנאות אפשרו להציע הצעות נוספות, או להתייחס לטיוטה. כולם התחייבו להעביר שיעורי חינוך בנושא, כל אחד בכתה שלו.
בין המשתתפים במפגשי ההטמעה גם חברת מועצת העיר אורה גזית , שהייתה שותפה לניסוח הטיוטה. גזית ניהלה בעבר את גימנסיה הרצוג. כיום היא מנסה לתרום מזמנה לדיונים עם תלמידים ומורים על הקוד.
גם מועצת ההורים שותפה. כל חבריה התחייבו לקיים מפגשי הכנה על הקוד עם ועדי ההורים.
רעיון הקוד עלה במינהל החינוך, בשנה שעברה. צוות משימה של 12 אנשי חינוך ישב כל השנה על ניסוח קוד עירוני, ואף נפגש עם הפרופ' אסא כשר, מחבר הקוד האתי של צה"ל . הצוות ניסח טיוטה מקוצרת . הטיוטה מדברת על דיאלוג בתוך המערכת בין מורים לתלמידים והורים. על יישוב בעיות ומתחים. על תגובות להפרות משמעת, איסור העישון בבתי הספר, תלבושת אחידה ו...המלצה על קימה כשהמורה נכנס לכתה.
במפגשי נציגי הכיתות ( והיו ששה כאלה, לכל שכבה מפגש ) השתתפו גם מורים ומנהלים. שם הוחלט כי הקוד יושק בחודש החינוך, במרץ, בכל מוסדות החינוך בעיר ( 52 בתי ספר ) .מינהל החינוך הקים מוסד עירוני לבירורים וגישור. בוועדה העירונית יהיו חברים נציגי ציבור, מנהלים, מפקחים, נציגות מועצת הנוער העירונית ונציגות ההורים.
ראש מינהל החינוך בעיריית חולון ,
בעל תואר מוסמך בתקשורת , מאוניברסיטת קלארק , בוסטון ,
ותואר ראשון בהיסטוריה כללית ומדע המדינה , האוניברסיטה העברית .
מייסדם של בתי הספר התיכוניים "מור" מטרו ווסט ו"אביב" ברעננה .
מחבר ספרי לימוד בתורת האזרחות ,
בשליחות : שימש כשליח קהילתי בקהילה היהודית של סינסינטי , אוהיו - סיטי .
לשעבר , חבר מועצת העיר בכפר סבא .